top of page

DEURKLINKEN EN DEURKRUKKEN REGIO GENT

DEURKLINK ALS KERS OP DE TAART

Een binnendeur is pas helemaal afgewerkt met de juiste deurklink. Het zijn objecten die dagelijks gebruikt worden, dus moeten ze in de eerste plaats duurzaam zijn. Daarnaast is hun ontwerp ook heel belangrijk! Een stijlvolle, bijpassende deurklink kan zorgen voor een mooi accent en geeft u het gevoel dat alles een geheel vormt.

AUTHENTIEKE RETRO DEURKRUKKEN

Net zoals het geval is voor binnendeuren, zijn er ook een heel aantal verschillende stijlen en materialen beschikbaar voor deurklinken. Zo zijn er bijvoorbeeld de retro deurklinken die met hun authentieke look en feel goed passen binnen landelijke interieurs. Zo worden er sommige gemaakt met behulp van zandmallen en nadien met de hand verfijnd. De tactische imperfecties stralen retro uit.

MODERN EN STRAK DESIGN

Aan de andere kant kunt u ook voor echte design deurkrukken kiezen. Die kenmerken zich door strakke lijnen en soms hoekige vormen en komen vaak in een metaalachtige uitvoering voor. Maar de opties zijn eindeloos: extreme, zeer opvallende kleuren zijn zelfs terug te vinden in de collecties van bepaalde Italiaanse designers.

PERSOONLIJKE SERVICE OP MAAT

Wij bieden alleen deurklinken aan van kwalitatieve merken met een goede reputatie zoals HDD, Valli&Valli, Dauby, Karcher, dnd, Colombo Design enzovoort. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze uit alle mogelijkheden. Hebt u interesse? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom! Dan denken we graag met u mee over de meest geschikte deurklink.

Neem contact op voor uw deurklinken/deurkrukken!

bottom of page