top of page

FINEERDEUREN VAN HOGE KWALITEIT REGIO GENT

WAT ZIJN FINEERDEUREN?

Fineerdeuren bestaan vaak uit een kern van bijvoorbeeld MDF-platen of spaanplaten met daarop het fineer bevestigd. Fineer is een dunne laag hout van bijvoorbeeld eik, esdoorn of beuk van minder dan een millimeter tot enkele millimeters dik die uit een stam is gesneden in plaats van gezaagd. Met die methode wordt het houtverlies tot een minimum beperkt en wordt een zo groot mogelijk deel van het hout gebruikt.

VOORDELEN VAN BINNENDEUREN MET FINEER

Waarom zou u dan voor een fineerdeur kiezen in plaats van voor een deur van massief hout? Met fineer bekomt u een mooie en luxueuze uitstraling aan een voordelige prijs. Want het grondproduct van fineerdeuren is vaak goedkoper dan het hout – zeker bij dure of zeldzame houtsoorten. De fineerdeur is niet of nauwelijks te onderscheiden van een massieve deur van hetzelfde hout. Daarbij komt dat een fineerdeur minder werkt onder invloed van een wisselende luchtvochtigheid en dus op dat vlak minder voor problemen zou kunnen zorgen. Ten slotte is het mogelijk om een originele twist aan te brengen door fineer van verschillende houtsoorten te gebruiken of het fineer in verschillende richtingen te leggen.

PERSOONLIJKE SERVICE OP MAAT

Kortom, fineerdeuren zijn een budgetvriendelijke, stijlvolle aanwinst voor uw interieur. Hebt u interesse? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom! Dan denken we graag met u mee over de meest geschikte deur voor uw situatie.

ANDERE MODELLEN DEUREN

Fineerdeuren geplaatst door Dierick Deuren regio Gent
Fineerdeur gemaakt door Dierick Deuren regio Gent

Neem contact op voor uw fineer binnendeuren!

bottom of page