top of page

MASSIEVE EIKEN DEUREN OP MAAT REGIO GENT

MASSIEVE EIKEN DEUREN

Massieve deuren van eikenhout worden gemaakt uit verschillende planken die telkens in tegenovergestelde richting aan elkaar worden bevestigd om te voorkomen dat het hout kromtrekt door vochtopname. Dat zou wel gebeuren bij een massieve houten deur uit een stuk. Verder is het voor eiken deuren kenmerkend dat ze goed isoleren en geluid weren, dat ze zeer sterk en duurzaam zijn en dat ze ondanks die sterkte toch makkelijk bewerkbaar zijn.

DE MOGELIJKHEDEN ZIJN EINDELOOS

Eiken deuren zijn zo veelzijdig dat het onmogelijk is om ze aan één interieurstijl te linken. U kunt namelijk kiezen of u een deel glas in de deur verwerkt (al dan niet gezandstraald), of en welke patronen er uitgefreesd moeten worden, of u een enkele of een dubbele deur wilt en of de deur open moet draaien of schuiven.

EIKENHOUT PAST ALTIJD

Kiest u voor lichtere houttinten en een strakke vormgeving, dan past een massieve eiken deur erg goed bij een eigentijds of zelfs prestigieus interieur. Als u daarentegen kiest voor donkerdere, aardse kleuren in combinatie met klassieke patronen, deurklinken en ramen, dan zal het eindresultaat een karaktervolle deur zijn die volledig tot zijn recht komt in een klassieke ruimte. Ten slotte staan eiken deuren ook perfect bij een landelijke stijl, aangezien eik een natuurproduct is waarop de houtstructuur met zijn nerven en knoesten zichtbaar is.

PERSOONLIJKE SERVICE OP MAAT

Er zijn dus eindeloos veel mogelijkheden en stijlen met massieve eiken deuren. Hebt u interesse? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom! Dan denken we graag met u mee over de meest geschikte deur voor uw situatie.

ANDERE MODELLEN DEUREN

Eiken deur geplaatst door Dierick Deuren in regio Gent
Massieve eiken deur gemaakt door Dierick Deuren in regio Gent

Neem contact op voor uw eiken binnendeuren!

bottom of page