top of page

MDF-DEUREN VAN HOGE KWALITEIT REGIO GENT

WATER WERENDE MDF-DEUREN

U kunt bij ons terecht voor kwaliteitsvolle, water werende MDF-deuren. MDF verwijst naar Medium Density Fibreboard oftewel gedroogde houtvezels die met behulp van hars met elkaar verbonden zijn en in platen samengeperst zijn.

VOORDELEN MDF

Aan dit soort materiaal zijn een heel aantal voordelen verbonden in vergelijking met natuurlijk hout en andere van hout afgeleide materialen. Zo is MDF een sterk materiaal dat niet zo gevoelig is voor slijtage. Ondanks de sterkte, kunnen we het makkelijk bewerken, in veel verschillende soorten vormen frezen en aanpassen aan bijna elke wens. Bovendien werkt het nauwelijks en is het dus geschikt voor alle ruimtes én zorgt de fijne vezelstructuur ervoor dat er bijna geen versplintering optreedt.

VOORAF GELAKTE DEUREN

Aangezien MDF-deuren niet homogeen zijn, is het lastig om ze te schilderen. Je zou namelijk veel verf nodig hebben omdat de kern van de deur veel zou absorberen. Daarom lakken we de water werende MDF-deuren bij Dierick Deuren op voorhand, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de kleur en de afwerking.

BINNENDEUREN VOLGENS UW WENSEN

Door de flexibiliteit zijn de mogelijkheden qua design en uitvoering bij MDF-deuren nagenoeg eindeloos. U kunt kiezen voor een klassieke stijl waarbij stijlvolle deuren met eerder klassieke motieven uw interieur sieren. Of u kunt gaan voor een designvariant die onmisbaar is in elke moderne inrichting: van frisse lichte tinten tot donkere uitvoeringen en van onopvallende, minimalistische deuren tot creatieve designs die in het oog springen door lijnen en motieven.

PERSOONLIJKE SERVICE OP MAAT

Kortom, MDF-deuren zijn kwaliteitsvolle deuren die een waaier aan mogelijkheden bieden. Hebt u interesse? Neem dan zeker contact met ons op of kom langs in onze showroom!

ANDERE MODELLEN DEUREN

Klassieke MDF-deur gemaakt door Dierick Deuren regio Gent
Design MDF-deur geplaatst door Dierick Deuren regio Gent

Neem contact op voor uw binnendeuren van MDF!

bottom of page