top of page

Dierick Deuren
Begoniastraat 26
9810 Eke (Nazareth)

BINNENDEUREN OP MAAT

VAKMANSCHAP EN KWALITEIT

Wij bij Dierick Deuren uit Nazareth, regio Gent (Oost-Vlaanderen) hechten veel belang aan kwaliteit en vakmanschap. Elk jaar ontwerpen en produceren onze eigen vakmensen 10.000 binnendeuren met de grootste zorg. Om zoveel binnendeuren aan zo’n hoge kwaliteit te kunnen produceren, combineren we traditioneel vakmanschap met moderne technologieën zoals computergestuurde zaag-, frees- en schuurmachines, een automatische lakstraat een complete productielijn voor omlijstingen enzovoort. Daarbij sparen we kosten noch moeite om de kwaliteit van onze producten nóg verder te verbeteren: continu investeren en innoveren garanderen topkwaliteit en maatwerk.

SLEUTELELEMENTEN

Soms komt het voor dat de invloed van binnendeuren (en deurklinken) op het interieur onderschat wordt. Wij raden aan om al tijdens het bouwen goed na te denken over het soort deur dat u in uw interieur zou willen. Zijn dat standaarddeuren, schuifdeuren, enkel of dubbel, tot aan het plafond, draaideuren enzovoort? Daarnaast kan het materiaal en de stijl enorm bijdragen aan de sfeer in uw huis of werkplek. In een modern, strak interieur kiezen de meeste mensen voor weinig opvallende deuren zoals de onzichtbare blokdeuren van Argenta. In landelijke en industriële ruimtes passen de zware smeedijzeren deuren die meteen in het oog springen dan weer beter. Kortom, binnendeuren zijn sleutelelementen in uw interieur en verdienen de nodige aandacht.

WE MAKEN GRAAG KENNIS

We staan u graag bij in het keuzeproces van dé perfect passende binnendeuren. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website, een e-mail of een telefoontje. Daarnaast laten we u graag zoveel mogelijk onze eindproducten zien, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Daarvoor kunt u in onze showroom terecht, waar we meer dan 250 binnendeuren tentoonstellen. Die bevindt zich bij onze fabriek aan de Begoniastraat 26 in Eke (op de bedrijvenzone). Ook nemen we jaarlijks deel aan de belangrijkste bouw- en interieurbeurs van België, Batibouw. Er zijn dus genoeg manieren om kennis met ons te maken. Hopelijk tot binnenkort bij Dierick Deuren!

GROTE KEUZE BINNENDEUREN

Elk jaar fabriceren wij meer dan 10.000 binnendeuren. We combineren daarbij echt traditioneel vakmanschap met hoogtechnologische apparatuur om puur maatwerk te leveren. Dierick Deuren biedt u de keuze uit meer dan 250 verschillende binnendeuren:

Neem contact op voor uw binnendeuren op maat!

bottom of page