top of page

SMEEDIJZEREN DEUREN VAN HOGE KWALITEIT GENT

Smeedijzer is een soort ijzer dat na verhitting in een bepaalde vorm wordt gesmeed door het te buigen en erop te hameren en verschilt daarin dus van gietijzer. Deuren van smeedijzer zijn uiterst stevig en vervormen niet, zoals soms wel het geval is met houten deuren. Doordat ze voor een groot deel uit glas bestaan, laten ze veel licht door in uw woning of werkplek en geven ze een ruimtelijk gevoel. Daarnaast houden ze ongewenst geluid buiten, beschermen ze tegen trek en houden ze warmte binnen of juist buiten.

UNIEK EN STIJLVOL

Een smeedijzeren deur zie je niet zomaar in elke woning en heeft dus een zeer exclusieve en stijlvolle uitstraling. Daar komt nog eens bij dat elke smeedijzeren binnendeur uniek is, aangezien die allemaal op maat worden gemaakt. U kunt dus zelf kiezen hoeveel glas u wilt integreren en hoe het smeedijzeren patroon eruit zal zien. Zo’n deur pas zowel in landelijke interieurs als in moderne, strakke of zelfs industriële ruimtes.

PERSOONLIJKE SERVICE OP MAAT

Kortom, als u van exclusiviteit en originaliteit houdt, dan is smeedijzer hét materiaal voor uw binnendeuren. Hebt u interesse? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom! Dan denken we graag met u mee over de meest geschikte deur voor uw situatie.

ANDERE MODELLEN DEUREN

Smeedijzeren deur geplaatst door Dierick Deuren in regio Gent
Smeedijzeren deur gemaakt door Dierick Deuren in regio Gent

Neem contact op voor uw smeedijzeren binnendeuren!

bottom of page