top of page

GLAZEN DEUREN OP MAAT REGIO GENT

Glazen deuren zijn de ideale manier om meer licht uw woning of werkplek in te brengen. Die extra lichtinval geeft een ruimtelijker gevoel: de kamer lijkt dus groter en ruimer door de glazen deur. Maar als je toch binnen kunt kijken, waarom zou je er dan zelfs een deur plaatsen? Een helder glazen deur heeft natuurlijk niet als doel om voor privacy te zorgen, maar houdt ongewenst geluid buiten, beschermt tegen trek en houdt warmte binnen of juist buiten.

GEZANDSTRAALD GLAS

Hebt u toch graag die privacy, maar wilt u dat extra licht niet kwijt? Dan is een glazen deur van mat, gezandstraald glas de perfecte oplossing. Zo’n deur biedt namelijk voldoende optische afscherming én laat nog steeds meer dan driekwart van het licht door.

UW GLAZEN BINNENDEUR ALS EYECATCHER

Hoewel glazen deuren vaak gekozen worden als eerder onopvallende elementen die het middelpunt van de belangstelling afstaan aan andere interieuronderdelen, zijn er ook veel creatieve mogelijkheden. U kunt van de glazen deur ook een echte eyecatcher maken door bijvoorbeeld figuren en lijnen in helder glas op een achtergrond van mat glas te plaatsen.

PERSOONLIJKE SERVICE OP MAAT

Er zijn dus veel mogelijkheden met het design van glazen deuren. Daarnaast kan een glazen deur één of twee draairichtingen hebben. Hebt u interesse? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom! Dan denken we graag met u mee over de meest geschikte deur voor uw situatie.

ANDERE MODELLEN DEUREN

Glazen deur met delen mat glas bij Dierick Deuren regio Gent
Verschillende glazen deuren in de showroom van Dierick Deuren regio Gent

Neem contact op voor uw glazen binnendeuren!

bottom of page