top of page

SCHILDERDEUREN EN VERFDEUREN REGIO GENT

BINNENDEUREN OM ZELF TE SCHILDEREN

Bij ons kunt u ook terecht voor schilderdeuren oftewel verfdeuren. Dat zijn nog niet volledig afgewerkte deuren die u zelf kunt schilderen in een kleur naar wens. Ze zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, namelijk honingraat, tubespaan of volspaan. Bij honingraat en tubespaan is de kern van de deur niet volledig dicht, maar zitten er holle gedeeltes is. Dat is bij volspaan niet het geval. Daarnaast kunt u kiezen tussen vlakke deuren, met een design of met glas.

VOORDELEN VERF- EN SCHILDERDEUREN

Er zijn natuurlijk een aantal voordelen verbonden aan schilderdeuren. Om te beginnen, zijn ze goedkoper dan volledig afgewerkte (massieve) deuren. Ze zijn makkelijk te plaatsen en aan de boven- en onderkant in te korten. U kunt de exacte kleur kiezen die u wenst en eenmaal geplaatst, is er weinig tot geen onderhoud vereist. Een klein nadeel van de schilderdeuren met een honingraat of tubespaan is hun akoestische en thermische isolatie. Die is namelijk beperkter dan bij massieve deuren of verfdeuren in een volspaan-uitvoering.

PERSOONLIJKE SERVICE OP MAAT

Kortom, de schilderdeuren hebben een aantal eigenschappen die verschillen van bijvoorbeeld volledig afgewerkte massieve deuren en het hangt af van uw situatie en wensen of dat ze de ideale deuren zijn voor uw interieur. Hebt u interesse? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom! Dan denken we graag met u mee.

ANDERE MODELLEN DEUREN

Schilderdeur gemaakt door Dierick Deuren in regio Gent
Verfdeur geleverd door Dierick Deuren in regio Gent

Neem contact op voor uw schilderdeuren en verfdeuren!

bottom of page